Yrityksille

 

Tarjoamme yrityksille räätälöityjä kokonaisuuksia! Vuokraa yrityksellesi vakiovuorot tai järjestä tyky-tapahatuma hallillamme! Hallimme tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet yrityksenne näkyvyydelle, voitte esimerkiksi hankkia yrityksellenne nimikoidun kentän tai kenttälaitamainoksen! Kysy lisää: henrik@padelwest.fi

Palava intohimo lajia kohtaan herätti meissä halun lähteä kehittämään Pirkanmaalaisille padelisteille hyvien peliolosuhteiden lisäksi monipuolista ja innostavaa toimintaa lajin parissa.

Padel on nouseva trendilaji jonka yhä useampi Suomalainen on jo valinnut omakseen. Lajina Padel ei katso ikää vaan tarjoaa haasteita niin nuoremmille kuin vanhemmillekin ja lajin aloittaminen on helppoa. Padel on hyvä ja edullinen lajivaihtoehto yritykselle joka haluaa parantaa henkilöstön hyvinvointia ja sitoutuneisuutta.

Lähtemällä yhteistyökumppaniksemme saatte näkyvyyttä ja muita etuja valitsemanne paketin mukaisesti. Lisäksi tuet yrityksemme alkutaivalta ja olet mukana luomassa uutta harrastuspohjaa junioritoiminnallemme.

Annamme mielellämme lisätietoja ja keskustelemme yhdessä tarpeistanne. Räätälöimme tarvittaessa yrityksellenne sopivan kokonaisuuden.

Yhteistyöterveisin,

Henrik Sillanpää ja Leevi Leivo